Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΚΑΦΕΣ ΜΕ GINSENG

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ GINSENG

Μοναδικό χαρμανι καφέ αναμεμειγμένο με Ginseng για να έχετε οχι μονο την πλούσια γεύση και άρωμα του καφέ που ολοι αγαπάμε αλλα και τις ευεργετικές ιδιότητες του ginseng.

 

"Σήμερα γνωρίζουμε πως το ginseng σαφέστατα είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και ευεργετικά βότανα της φύσης.

Τα πολύτιμα συστατικά του panax ginseng (οι αναλύσεις δείχνουν ότι εμπεριέχει σε σημαντικά ποσά τζινσενοσίδες τύπου Rb1 και Rg1) το καθιστούν ένα πρώτης τάξης ενισχυτικό του ανοσοποιητικού, ενώ η δράση που το έχει ανάγει σε πολύτιμο αρωγό του σύγχρονου ανθρώπου, είναι η προσαρμοσιογόνος.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, ότι το κορεάτικο ginseng αποτελεί ασπίδα έναντι του στρεσογόνου ρυθμού ζωής, ανεβάζοντας τις αντιστάσεις του οργανισμού και υποβοηθώντας τον ουσιαστικά, στο να προσαρμοσθεί ομαλά και να αντεπεξέλθει σε έντονα αγχώδεις καταστάσεις.

Για να τονίσουμε την προσαρμοσιογόνο δράση του ginseng, αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει παρατηρηθεί πως σε κάποια άτομα με υψηλή πίεση, ‘ρίχνει’ την πίεση, ενώ σε κάποια άλλα με χαμηλή, την ‘ανεβάζει’…
Το panax ginseng εμπεριέχει ουσίες που μειώνουν αλλά και που αυξάνουν την πίεση και φαίνεται πως ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του ατόμου, οι ουσίες αυτές δρουν κατά προτεραιότητα…"


Συσκευασία με 50 κάψουλες μίας χρήσης